Pegawai perhubungan koporat

JOB DESCRIPTION
MEMBUKA OUTLET ELPIN

Peluang membina pendapatan sampingan sehingga 10k tahunan.

Tugasan anda hanyalah untuk mendapatkan persetujuan owner perniagaan untuk membenarkan kedai mereka menjadi outlet elpin. Pemilik perniagaan tidak perlu membuat sebarang bayaran. Setelah persetujuan di capai pihak kami akan membuat penghantaran dan collection elpin setiap minggu di premis perniagaan mereka. Elpin yang tidak terjual akan di ambil kembali dan digantikan dengan Elpin yang baru.

Elpin merupakan jenama telur pindang yang telah bertapak sejak 2005. Elpin dipasarkan di lembah Kelang dan sekitaranya melalui petrol station, restoran, kedai runcit, cafe dan sebagainya. Bermula tahun 2019 kami merancang untuk memperkembangkan outlet elpin meliputi seluruh negara. Dalam jangka waktu 3 tahun kami berharap elpin akan berada di semua petrol station, restoran, kedai makan, warong, kedai runcit, convenience store dengan jumlah melebihi 5,000 buah.

Bagi setiap 125 outlet anda berpeluang mendapat pendapatan berterusan RM500 – RM1,500 selama2nya.

PEGAWAI PERHUBUNGAN KOPRAT (PPK) tidak dibenarkan terlibat dengan jualan, penghantaran, penerimaan bayaran. Kerja2 untuk membuka outlet boleh dilakukan dimana2 sahaja diseluruh negara walaupun di ceruk kampung. Kerja2 boleh dilakukan pada bila2 masa mengikut kesesuain waktu masing2.

Latihan serta dokumen2 diperlukan untuk melaksanakan kerja boleh didapatkan secara terus terus ke pejabat urusan syarikat atau melalui kemudahan media online.

Sekiranya berminat sila datang terus ke

PERUSAHAAN TELUR PINDANG WARISAN
No. 23A-B, 2nd Floor,
Jalan Prima Saujana 1/1A,
Taman Prima Saujana
43000 Kajang, Selangor

Call / Whatsapp
019-3621003 / 016-6544677

e-mail – [email protected]

Lokasi

https://goo.gl/maps/KTCvrnTJC832
JOB REQUIREMENT
Nationality Preferred All Nationalities
Gender Preferred All Genders
Language Required English | Bahasa Malaysia
Own Transport None
Experience Level Any
Minimum Education Required Permohonan dibuka kepada semua umur, tahap pendidikan, jantina, bangsa juga warga negara. Boleh dilakukan secara sepenuh masa, sambilan atau freelancer.

Sebuah kerjaya yang mengutamakan kasih sayang
Location Selangor

Kongsi Iklan Jawatan Kosong Online kepada rakan anda!

Portal Jawatan Kosong 2018