Diperlukan Segera – PENGASUH ANAK PERIBADI (NANNY)

SILA BACA SKOP KERJA DENGAN TELITI. INI BUKAN TASKA. TERBUKA

HANYA KEPADA MEREKA YANG IKHLAS INGIN BEKERJA & MENCARI REZEKI. SILA JELAS SEBELUM MEMOHON.

Kami mempunyai kekosongan sebagai Pengasuh Anak Peribadi di Pulau Pinang, Selangor (Semenyih, Ampang, Cheras, Selayang, Kajang, Bangi, Shah Alam, Subang Jaya, Sri Kembangan) & Pahang (Bentong).

Segala keperluan anda akan DITANGGUNG SEPENUHNYA oleh keluarga tersebut di mana anda boleh simpan bersih duit gaji anda. Skop kerja adalah (1) menguruskan kelengkapan harian anak serta (2) memberi bantuan dalam hal kerja rumah.

Kelayakan – Wanita berumur 18 ke 58 tahun. Sihat, mesti ikhlas ingin bekerja. Rajin adalah satu kemestian Gaji: RM1200 sebulan + overtime + elaun + Perlindungan Insuran Takafful. (Dalam tempoh percubaan – RM1000 + overtime + elaun)

Benefit: – Tempat tinggal beserta bilik sendiri yang selesa disediakan beserta makan minum – Perubatan percuma jika anda jatuh sakit / tidak sihat – Ada overtime, elaun, KWSP, Perlindungan Insuran Takafful percuma, cuti, kemudahan pinjaman kewangan sekiranya anda memerlukan, kenaikan gaji / bonus & lain-lain lagi – Boleh kerja lama atau sementara (untuk simpan duit), tiada masalah – Kerjaya yang terjamin, di mana anda boleh membuat simpanan penuh gaji RM1200 setiap bulan kerana semua perbelanjaan anda ditanggung sepenuhnya – Kerja yang tidak membebankan serta bebas, hari cuti boleh keluar / balik kampung – Cuti seminggu sekali atau 4 hari sebulan – Kontrak kerja yang lengkap disediakan sebelum memulakan kerja

Kepada yang ikhlas mencari rezeki & rajin bekerja, silalah menghubungi Pn.Hajjah Nurbainun di talian 0109296211 atau Pn.Hajjah Zaleha 014-8476909. Tidak perlu menghantar resume.

*Komisyen RM200 ke RM500 kepada sesiapa yang boleh mencari pekerja / memperkenalkan calon.

Tarikh Tutup – 25 December 2014