Airconditioner PROMOTER MYDIN USJ

JOB DESCRIPTION
Bersedia untuk majukan diri anda?? Kekosongan kerja di MYDIN USJ

Saya ni TIADA PENGALAMAN kerja?
Tak apa kami ada 15tahun pengalaman kami kongsi kan hat yang kami mampu na.

YANG ADA PENGALAMAN MACAM MANA?
Yang dah terer maaf lah kami tak mampu nak gajikan ANDA… tapi jika AKHIRAT yang dicari dan KESERONOKAN BERKERJA sesama keluarga MUSLIM boleh try tanya kami… kami ada FORMULA.. buat apa kita kerja company besar tapi hari2 STRESS.. (JANGAN LUPA TANYA BILA DTG INTERVIEW NANTI)

Bermula dari Bawah dan bersama kita majukan diri kearah Kerjaya IMPIAN ANDA (Bangun tidur HAPPY NAK KERJA).. kami ada berbagai tugasan kepada anda.. dari Tukang Cuci sehinggalah ke CEO… SEMUA TU AMBIK MASA jika nak BERJAYA.

Alamak kena jadi BIBIK KE??
Tgk TAJUK JOB TITLE YA.. Kami melatih Aprentic To CEO…

YA! Kami memerlukan ANDA membantu kami dalam mencipta bebrapa pasukan HEBAT dan BERJAYA dunia dan juga akhirat..

Jangan salah FAHAM.. kami bukan MLM company.. kami Syarikat Kontraktor Muslim Pakar dalam bidang Penyaman UDARA jenis CENTRALIZED.. MIDVALLEY, TAYLOR KOLEJ, UPM, UTM, TNB,KUIS,MIDA, UEM, SSM dan banyak lagi.

www.sdecorporation.com

Bertempat di Kawasan Perindustrian KINRARA sekitar Jalan Puchong-KLANG LAMA (naik BAS RAPID 600 atau 601 ke IOI Mall dari MIDVALLEY sampai depan OFIS) dan ada byk lagi if you GRAB..

Kami Di SDECORP menyediakan Platform untuk bakal bakal pekerja berwawasan, usahawan muda bersedia untuk kami latih.. Terbuka kepada mereka yg tiada Kelayakan Sijil tapi ada Iman dan Taqwa atau ada sijil kelayakan..

Syarikat kami merupakan pengedar untuk penyaman UDARA pelbagai jenama seperti DAIKIN,Panasonic, GREE, Media dan lain lain…

Kami menyediakan suasana bekerja yang selesa bagi OKU (CALL KAMI TANYA) atau Mereka yg tidak mempunyai sijil untuk kami bantu meningkatkan taraf hidup.

MAAF IKLAN JAWATAN KOSONG INI HANYA UNTUK SEMUA BANGSA BERAGAMA ISLAM SAHAJA..

Email resume to [email protected] /
[email protected]
Whatapp atau Call En Adam 0162027050
Call Puan Ummi 0162027074
Call HP Office Hours ONLY Cik Mira 0162167050
Office 0380767050 Puan Zana Mon- Friday 9am to 6pm
JOB REQUIREMENT
Nationality Preferred Malaysians Only
Gender Preferred All Genders
Language Required English | Bahasa Malaysia
Own Transport None
Experience Level < 1 year | 1-3 years Minimum Education Required PMR, SPM ATAU SPMV * Sijil-Sijil Elektrik/PPU/Accounting/Perniagaan * Diploma, Diploma Executive atau setaraf Terbuka kepada Semua Yang beragama Islam sahaja Location Selangor

Kongsi Iklan Jawatan Kosong Online kepada rakan anda!

Portal Jawatan Kosong 2018