Jawatan Kosong Administrator

JOB DESCRIPTION
Kami mempelawa individu berkelayakan untuk membuat permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan ADMINISTRATOR di PUSAT LATIHAN DAN HAFAZAN ALQURAN, ALBAGHDADI NUSA IDAMAN. Sila hantarkan permohonan berserta resume ke email seperti dibawah.
Memastikan pejabat dan kelas berada dalam keadaan yang teratur dan bersih. Membuat urusan-urusan luar seperti pembayaran bil, sewa, urusan bank, KWSP dan Majlis Berkuasa Tempatan. Bertanggungjawab dalam urusan pemasaran Online dan Offline (FB, Flyers, Whatsapp dll) termasuk menyediakan bahan pemasaran. Bertanggungjawab mengemaskini FB Page. Menguruskan pendaftaran pelajar. Membuat kutipan yuran bulanan, merekodkan bayaran dan mengeluarkan resit rasmi. Menguruskan jadual kelas dan menyampaikan maklumat kelas kepada pelajar. Menguruskan pembelian buku-buku @ produk dan keperluan pejabat. Menjadi pembantu pengajar jika diperlukan.

JOB REQUIREMENT
Nationality Preferred     Malaysians Only
Gender Preferred     Male Only
Language Required     Bahasa Malaysia
Own Transport     Car/Van
Experience Level     1-3 years
Minimum Education Required     Berkebolehan membaca alquran dengan baik. Mahir dengan penggunaan computer, Microsoft Office, Adobe Photoshop. Umur tidak melebihi 35 tahun. Lelaki sahaja. Boleh bekerja lebih masa
Location     Johor
Deadline     28 Feb 2018

Sila hantarkan permohonan berserta resume ke [email protected]

Kongsi Iklan Jawatan Kosong Online kepada rakan anda!

Portal Jawatan Kosong 2017